Expoziţie notorie de ouă încondeiate – Pascala 2011

Expoziţia de ouă încondeiate – Pascala 2011, care conţine mostre de ouă încondeiate din patrimoniul vechi al muzeului şi din colecţia meşteriţei Eugenia Moldovan şi icoane vechi, „A treia zi de Paşti” va fi întregită de programul artistic al formaţiei etnofolclorice de la Liceul Teoretic “Hyperion” din Durleşti cu Ecaterina Vărzaru şi de interpreţii: Dina Vrăjmaşu, Maria Meşină, Tudor Ungureanu ş.a., care ne vor delecta cu cântece tradiţionale pascale, lirice şi de voie bună.

Vă aşteptăm cu drag în acest anturaj familial să ciocnim câte un ouşor roşu şi să ne spunem străvechiul  “Hristos a înviat!”.

Intrare liberă

Clubul Interpreţilor, Folcloriştilor, Etnografilor şi Amatorilor de Folclor,