Mesaj de eroare

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls în _menu_load_objects() (linia 571 din /var/www/patrimoniuimaterial.md/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor în require_once() (linia 3161 din /var/www/patrimoniuimaterial.md/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor în require_once() (linia 127 din /var/www/patrimoniuimaterial.md/public_html/sites/all/modules/common/ctools/ctools.module).

“A Treia Zi de Paşti” la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală

La 26 aprilie 2011, ora 12.00 , “A Treia Zi de Paşti”, sărbătoarea, devenită tradiţională, de aproape un deceniu, la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, este frumoasa motivaţie care adună prietenii şi colaboratorii acestei instituţii, dar şi interpreţii, şi melomanii din domeniul folclorului.

Clubul Interpreţilor, Folcloriştilor, Etnografilor şi Amatorilor de Folclor (CIFEAF) a preluat această tradiţie continuând-o cu succes. Cu toate că, în săptămâna post-Pascală până la Blajini, majoritatea chişinăuenilor merg în vacanţă la ţară – la bunei, părinţi şi rude – cei care revin la obligaţiile lor de serviciu în această a treia zi de Paşti, au ocazia să continue să petreacă cu noi, interpreţii de folclor reveniţi sau ramaşi ca prin minune în capitală.
 

Clubul Interpreţilor, Folcloriştilor, Etnografilor şi Amatorilor de Folclor,
Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală
    
                                                Adresa noastră: M.Kogălniceanu nr 82,
                                                                                     tel: 23 88 68 / 068038206   

Subscribe to Fluxuri Distribuţie
9999999999999999999